Összetevők: Almalé (50%), kristálycukor, bodzavirág kivonat (10%), ivóvíz, citromlé (sűrítményből visszahígítva)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:1008 kJ/238 kcal
Zsír: <0,1 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 59 g
amelyből cukrok: 58 g
Rost: 0,1 g
Fehérje: <0,1 g
Só: <0,01 g
Prémium gyümölcsszörpök jellemzői:
- Magas gyümölcstartalmmal készülő szörpök
- Prémium minőségű gyümölcsszörpök
-
Nem tartalmaz színezékeket és aromákat, a prémium gyümölcsszörpökben a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot
- Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósítjuk a termékeket, így felbontás után hűtőben kell tárolni
- Hagyományos ízek az egész család számára
Prémium gyümölcsszörpök felhasználási javaslatai:
- Fogyasztásuk vízzel vagy szódavízzel 1:8 arányban hígítva javasolt
- Nyáron a legjobb hűtve fogyasztva
- Alkoholos-és alkoholmentes koktélok is készíthetőek belőle
- Nyáron jégkása és jégnyalóka készítéséhez is ajánlott
- Télen ízesíthetjük vele fekete- vagy gyümölcs teánkat
Az ünnepek közeledtével te is szívesen ajándékoznál Prémium szörp termékkekből álló ajándékcsomagot? Keresd őket webshopunkon, az alábbi linkre kattintva: Ajándékcsomagok
Alma gyümölcs főbb jellemzői
"Napi egy alma az ovost távol tartja" - tartja a közmondás is. Az alma nagyon sokféle betegség megelőzősére alkalmas. Nyersen az emésztést segíti, vitamin, foszfor- és almasav tartalmánal fogva az agyra van jótékony hatással, a vese, a máj működését szabályozza. Az almakúra a köszvény, az elhízás, vese és húgycső betegségeinél igen ajánlható. A friss almalé fogyasztása ajánlott láz, gyulladás és rekedtség, álmatlanság, köszvény, és emésztés körüli zavar esetében.
Bodza virág főbb jellemzői
A bodza virága jellemző illatú, fehér, halványsárga árnyalatú. A virágból készült tea vízhajtó, emésztése elősegítő, köhögéscsillapító hatású. Megfázásra, hörghurutra, izzasztószerként és immunrendszeri serkentőként használják.