- Valódi trópusi ananászból és kókuszból készült Prémium lekvár
- Magas rosttartalom
- Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum kókusz-ánanász lekvár
A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.
Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.
A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.
Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.
A Prémium kókuszos ananászlekvár különlegessége, hogy valódi trópusi gyümölcsből készült, így bár nem a magyar konyha része, mégis rabul ejt zamatával. Az ananászból és kókuszból készült lekvár igazi kuriózum, így bátran ajánljuk azoknak is, akik egyébként nem lelkesednek a hagyományos lekvárok iránt. Továbbá ázsiai ételek elkészítéséhez is felhasználható. A kókusz frissítő íze elvarázsolja az ananászlekvárt. Valódi kókuszreszelékkel készítjük.
Főbb jellemzői
- 20-30 méter magas törzsű kókuszpálma a trópusokon nő.
- A kókuszdió 1-2 kilogramm súlyú termés
- A kókuszdiót borító rostszálakat a textiliparban is felhasználják
- A kókuszolaj az egyik legegészségesebb olajfajta
- A kókusztej és tejszín helyettesítheti a tehéntejet és a tejfölt
- A kókuszból készült krémek hatékonya kezelik a pikkelysömört, a benne levő laurinsav pedig kedvezően hat az immunrendszerre és az emésztésre
Elkészítés és felhasználás
A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja
Az ananászt egy erre speciálisan kialakított készülékkel felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A kész lekvárt kókusszal ízesítjük. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása
Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
- Kézműves termékek
- Prémium minőség
- 70%-os gyümölcstartalom
- Hagyományos receptúra
- Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
- Több tíz éves tapasztalat
- Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
- Magyar termék
- Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele
Ananász (70%), kókuszreszelék (3%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%
A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei
Kóstolja meg
Ügyfélszolgálat elérhetősége
Szállítási mód
Megrendelés