- Valódi eperből készült Prémium gyümölcsszörp
- Magas rosttartalom
- Valódi gyümölcsrostok
Kutyori -Konyha Prémum eper gyümölcsszörp
A Kutyori-Konyha prémium szörp magasminőségű gyümölcsökből készült. Rendkívül magas gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a szörpcsaládok között.
Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb szörpben a gyümölcsrostok egészben találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a szörpöket, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített szörpkülönlegességekben.
A Kutyori-Konyha prémium szörpöket számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk ízletes szörpöket, vagy üdítőitalokat, sőt akár a téli meleg fekete- vagy gyümölcsteánkat is ízesíthetjük a szörpökkel. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium szörpök, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.
Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcsszörp, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.
Az epret az egész világon termesztik, könnyű alkalmazkodása miatt. Évelő növény, amely erősíti az immunrendszert és a benne levő antioxidánsoknak köszönhetően meggátolja a szürkehályog kialakulását.
Főbb jellemzői
- Remek C-vitamin forrás, amely erősíti az immunrendszert. A C-vitamin segíti a kollagéntermelést, amely a rugalmas bőrgaranciája.
- Az eper gyulladáscsökkentő gyümölcs, amely felveszi a harcot a rossz koleszterinnel szemben. Továbbá vérnyomáscsökkentő szereppel is bír.
- Az eper palánták 4 évig teremnek, évelő növény.
- A virágok megtermékenyülését követően 26-30 nap múlva érik be a termés.
- Az eper alak- és formagazdag növény. Kitűnő ízű nyersen és feldolgozva is. Gyümölcsbort, bólét, dzsemet, szörpöt készítenek az eperből.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcsszörp
- Kézműves termékek
- Prémium minőség
- Magas gyümölcstartalom
- Hagyományos receptúra
- Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
- Több tíz éves tapasztalat
- Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
- Magyar termék
- Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcsszörp összetétele
Eper 50%, kristálycukor, ivóvíz, citromlé 2%
Gyümölcstartalom: 100 g termék 52 g gyümölcs felhasználásával
készült
A Prémum Kutyori-Konyha szörp felhasználásának előnyei
Kóstolja meg
Ügyfélszolgálat elérhetősége
Szállítási mód
Megrendelés