Összetevők: rebarbara (100 g velő 140 g rebarbara felhasználásával készült)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:67 kJ/16 kcal
Zsír: <0,3 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 1,5 g
amelyből cukrok: 1,4 g
Rost: 2,5 g
Fehérje: < 0,5 g
Só: <0,01 g
100%-os velők jellemzői:
- 100%-os gyümölcstartalom, egy kis palacknyi természet
- Nem tartalmaz: kristálycukrot
édesítőszereket
tartósítószert
színezéket –és aromákat
- A gyümölcsből csak a leve került kipréselésre, így nem tartalmazza a gyümölcs héj és hús darabjait, csak azok levét.
A rebarbarát egy erre speciálisan kialakított készülékkel levelőzzük, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A 100%-os gyümölcsvelő minőség megőrzési idejét a címkén találod. Mivel nem tartalmaz tartósítószert, így felbontás után hűtőben kell tárolni.
100%-os rebarbara velő felhasználási javaslatai:
- Keverd hozzá natúr joghurthoz, zabkásához, tejbegrízhez. Egy kis kanál mézzel édesítsd, hogy egy igazán vitalizáló, energiadús reggelit kapj.
- Tegyél egy evőkanállal a teádba, és fogyaszd el.
- De ha szereted a natúr ízeket, csak fogyassz belől minden nap 1-2 evőkanállal.
Ha több 100%-os gyümölcsvelőt is szeretnél kipróbálni keresd csomagajánlatunkat: 100%-os gyümölcsvelő csomagajánlatok
Minden gyümölcs velőnk olyan gyümölcs vagy zöldség felhasználásával készül, melyek a népi hagyományok, természetes gyógyászati leírások alapján kimagasló értékekkel bírnak.
Rebarbara gyümölcs főbb jellemzői
A rebarbara gazdag A-,C-, B-komplex, K-vitaminban, káliumban, kalciumban, magnéziumban és számos más ásványi anyagban és vitaminban.
Mindemellett gazdag olyan antioxidánsokban, mint az antocianin és likopin, melyek nagyon hasznosak. A C-vitaminnak köszönhetően immunerősítő, valamint segít a kollagén beépülésében. A diétázók körében is nagyon népszerű, mivel alacsony a kalória tartalma.
Az A- vitamin a szem vitaminja, segíti megőrzini az éles látást és csökkenti a látószervi betegségek kockázatát.
A magas kalciumtartalmának köszönhetően a rebarbara egész évben segít egészségesen tartani a csontjaid és fogaid.
A kálium segíti a vérnyomáscsökkentést.
A rebarbara magas rosttartalma miatt, segít kezelni és megelőzni a székrekedést, megőrzi az emésztőrendszer egészségét.
Kutatások szerint a rebarbara szárában olyan anyagok vannak melyek megállítanak olyan fehérjék szaporodását, amik rákos sejtek burjánzásáért felelős.