Valódi tőzegáfonyából készült 100%-os gyümölcsvelő
A természet egy kis palackba zárva
A Kutyori-Konyha gyümölcsvelő többféleképpen felhasználható.
Családi körben akár az egészségmegőrzés céljából, ugyanis bár élvezeti értéke nem kimagasló amiatt, hogy semmilyen hozzáadott édesítőszert és cukrot sem tartalmaz, így a gyümölcs való ízvilága érvényesül, de rendkívül magas gyümölcsrost tartalma miatt emésztés segítő és vitalizáló hatással bír.
Főbb jellemzői
Már az amerikai indiánok is használták a tőzegáfonyát gyulladások kezelésére. Az európaiak általuk ismerték meg a tőzegáfonya gyógyító hatását, ami azóta elterjedt.
A tőzegáfonya is (mint számos más bogyós gyümölcs) tápanyagokban gazdag, nagyon jó hatással van a szervezetünkre. A tőzegáfonya sem maradhat ki ebből a listából: különösen gazdag C-, E- és K-vitaminokban, mangánban és rézben, és a rosttartalma is kiemelkedő.
Emellett pedig legalább két tucat olyan különleges tápanyagot, ún. fitonutrienst találhatunk benne, melyeknek többek között antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásaik vannak.
A magas antioxidáns tartalma csökkentik a rossz ( LDL) koleszterin szintet, tisztítják az ereket.
A tőzegáfonya elsősorban a húgyúti bakteriális fertőzések megelőzésére, kezelésére ajánlott. Ezek a fertőzések gyakrabban alakulnak ki nőknél, de az 50 év feletti férfiak prosztatagyulladásának szintén velejárója lehetnek a húgyúti fertőzések.A tőzegáfonya húgyúti gyulladásos folyamatokért felelős E.coli baktérium hatástalanításában segít a szervezetnek.
A tőzegáfonya segít a diétázóknak és fogyókúrázóknak, ugyanis alacsony a kalória szintje, és nem okoz hirtelen vércukorszintemelkedést.
Sok élelmi rost is található a gyümölcsben azáltal a fogyasztása telítettség érzést okoz, így tovább bírjuk étkezés nélkül.
Mindezek mellett a tőzegáfonya javítja a bőr állapotát. A rezveratrol nevű antioxidáns, amelyet a tőzegáfonya tartalmaz, segít a pattanások eltüntetésében. A vértisztító hatása miatt javulnak a májfunkciók, emiatt segít az ekcémában, aknében, pikkelysömörben szenvedőknek.
A gyümölcsvelő elkészítési módja
A tőzegáfonyát egy erre speciálisan kialakított készülékkel levelőzzük, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
Kutyori Konyha gyümölcsvelő
• Kézműves termékek
• Prémium minőség
• 100%-os gyümölcstartalom
• Hagyományos receptúra
• Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
• Több tíz éves tapasztalat
• Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
• Magyar termék
• Glutén- és laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A 100%-os Kutyori Konyha gyümölcsvelő fogyasztásának előnyei
100%-os gyümölcstartalom
• Antioxidációs hatasú, vitaminokban és rostokban gazdag reggeli és esti ital, amely támogatja az ellenállóképességet.
• Nem tartalmaz adalékanyagokat, sem édesítőszereket
• Nézze meg további gyümölcsvelőkínálatunkat is