Miért válaszd a Kutyori családi lekvárokat?
- Kivételesen magas gyümölcstartalommal -70%– készülő lekvárok
- Friss, ropogós gyümöldarabok – mintha csak most szedtük volna.
- Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
- Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, csak a gyümölcs természetes íze köszön vissza az üvegben
- Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.
Családi lekvárok felhasználási tippjei:
- Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, pirítóssal, kaláccsal
- Ízesítsd meg kedvenc süteményed
- Keverd natúr joghurthoz
- Fogyaszd csak magában, ha nassolnál valamitesti nassolni valóként
- Kínáld sajtok, vagy sültek mellé, a gyümölcsdarabok új szintre emelik a megszokott ízeket.
Összetevők: Piros ribizli (14 %),fekete ribizli (14%), eper ( 14%), málna ( 14%), áfonya (14%), kristálycukor, ivóvíz sűrítő anyag: gyümölcspektin
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:654 kJ/154 kcal
Zsír: 0,5 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 35 g
amelyből cukrok: 31 g
Rost: 3,3 g
Fehérje: 0,8 g
Só: <0,01 g
Tudtad?
A bogyós gyümölcsökrendkívül gazdag vitaminokban, antioxidánsokban és rostokban. Ezek az anyagok segítenek a szervezetben lévő szabad gyökök semlegesítésében, így lassíthatják az öregedési folyamatokat éa csökkenthetik a krónikus betegségek, például a szív- és érrendszeri problémák vagy daganatos megbetegedések kockázatát.
A magas rosttartalom támogatja az emésztést és hozzájárul a vércukorszint szabályozásához.