Miért válaszd a Kutyori prémium szörpöt?
- Magas gyümölcstartalom – valódi gyümölcsből
- Hagyományos ízvilág, amit az egész család szeretni fog
- A prémium jelző nálunk nem csupán ígéret – szörpjeink megfelelnek a vonatkozó minőségi előírásoknak
- Mesterséges színezék és aroma nélkül – csak a gyümölcs természetes íze
- Tartósítószermentes – kíméletes hőkezeléssel tartósítjuk. Felbontás után viszont hűtőben kell tárolni.
- A Kutyori-Konyha szörpjeiben a gyümölcsök valódi, harmonikus ízvilága dominál – kompromisszumok nélkül.
Prémium gyümölcsszörpök felhasználási tippjei:
- Hígítsd 1:8 arányban vízzel vagy szódával, és élvezd hűsítő italként
- Használd jégkásához, jégnyalókához vagy koktél alapként
- Télen kiváló fekete- vagy gyümölcsteák ízesítésére
- Remek öntet fagylalthoz, palacsintához, süteményekhez
Összetevők: Almalé (50%), kristálycukor, bodzavirág kivonat (10%), ivóvíz, citromlé (sűrítményből visszahígítva)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia: |
1008 kJ /238 kcal |
Zsír: |
<0,1 g |
-amelyből telített zsírsavak: |
<0,1 g |
Szénhidrát: |
59 g |
-amelyből cukrok: |
58 g |
Rost: |
0,1 g |
Fehérje: |
<0,1 g |
Só: |
<0,01 g |
Fedezd fel a szörp új arcát- receptötletek
Bodzás-almás morzsatorta pohárdesszert
Hozzávalók (4 pohárhoz):
- 2 alma (meghámozva és lereszelve)
- 2 evőkanál prémium bodza alma szörp
- 2 evőkanál zabpehely
- 1 evőkanál vaj
- 1 teáskanál méz
- Natúr görögjoghurt vagy vaníliakrém a rétegzéshez
Elkészítés:
A reszelt almát keverd el a szörppel és egy kis fahéjjal. A zabot, lisztet és vajat keverd össze és pirítsd meg serpenyőben morzsásra. Rétegezd poharakba az almás keveréket, joghurtot és a ropogós morzsát. Egy órára tedd hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Egyszerű, mégis látványos!
Az ünnepek közeledtével te is szívesen ajándékoznál Prémium szörp termékkekből álló ajándékcsomagot? Keresd őket webshopunkon, az alábbi linkre kattintva: Ajándékcsomagok
Tipp: Kísérletezz bátran az ízekkel! Kombináld prémium szörpjeinket esszencia szirupjainkkal, és alkoss saját, egyedi italokat otthon!
Tudtad?
"Napi egy alma az ovost távol tartja" - tartja a közmondás is. Az alma nagyon sokféle betegség megelőzősére alkalmas. Nyersen az emésztést segíti, vitamin, foszfor- és almasav tartalmánal fogva az agyra van jótékony hatással, a vese, a máj működését szabályozza. Az almakúra a köszvény, az elhízás, vese és húgycső betegségeinél igen ajánlható. A friss almalé fogyasztása ajánlott láz, gyulladás és rekedtség, álmatlanság, köszvény, és emésztés körüli zavar esetében.
A bodza virága jellemző illatú, fehér, halványsárga árnyalatú. A virágból készült tea vízhajtó, emésztése elősegítő, köhögéscsillapító hatású. Megfázásra, hörghurutra, izzasztószerként és immunrendszeri serkentőként használják.