Gazdag, fanyar, ellenállhatatlan
A Kutyori-Konyha prémium feketeribizli lekvárja bátor ízvilágával azokat szólítja meg, akik szeretik az intenzív, karakteres gyümölcsöket. 70%-os gyümölcstartalmának és a gondosan megőrzött ribizliszemeknek köszönhetően minden kanál valódi ízbomba.

Kutyori prémium feketeribizli lekvár 230 g

Cikkszám: 
5999887518348
Termékcsalád: Kutyori Konyha Prémium
Elérhetőség: Raktáron
Szállítás várható napja: 2025.09.01
Gyümölcstartalom: 70%
Kiemelt tulajdonságok: Magas gyümölcstartalom, Színezék- és aroma mentes, Tartósítószer mentes, Édesítőszer nélkül
Szállítási költség: 990 ft-tól
1 290 Ft /db
Egységár: 5 609 Ft /kg
Raktáron
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Adatok
Tömeg:
390 g/db
Részletek

Miért válaszd a Kutyori prémium lekvárokat? 

  • Kivételesen magas gyümölcstartalommal -70%– készülő lekvárok
  • Friss, ropogós gyümöldarabok – mintha csak most szedtük volna.
  • Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
  • Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, csak a gyümölcs természetes íze köszön vissza az üvegben
  • Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.

                         Prémium lekvárok felhasználási tippjei:

  • Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, pirítóssal, kaláccsal
  • Ízesítsd meg kedvenc süteményed
  • Keverd natúr joghurthoz
  • Fogyaszd csak magában, ha nassolnál valamitesti nassolni valóként
  • Kínáld sajtok, vagy sültek mellé, a gyümölcsdarabok új szintre emelik a megszokott ízeket.

Összetevők: Feketeribizli (70 %), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:

Energia: 686 kJ /162 kcal
Zsír: 0,3 g 
-amelyből telített zsírsavak: <0,1 g 
Szénhidrát: 37 g
-amelyből cukrok: 32 g
Rost: 3,5 g 
Fehérje: 1,0 g 
Só: <0,01 g 

Fedezd fel a lekvár új arcát- receptötletek

Feketeribizlis kevert süti joghurttal

Hozzávalók (kb. 20×30 cm-es tepsihez):

  • 3 tojás 
  • 15 dkg cukor vagy édesítő
  • 1 dl olaj
  • 2 dl natúr joghurt
  • 25 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 5–6 evőkanál prémium feketeribizli lekvár

Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat és joghurtot. Belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet, majd a masszát tepsibe simítjuk. A tetejére kanállal rácsorgatjuk a feketeribizli lekvárt, és egy villa hegyével enyhén elhúzogatjuk (márványos mintához). 180 °C-on kb. 30 percig sütjük.

Tudtad?

A feketeribizli egy igazi tápanyagbomba és számos pozitív hatása van a szervezetre. Rendkívül gazdag C-vitaminban- akár négyszer annyit is tartalmazhat, mint a narancs- így erősíti az immunrendszert és támogatja a szervezet természetes védekezőképességét. 

Antioxidánsai, például az antocianinok segítenek a sejtek védelmében, csökkentik a gyulladást és javítják a szem egészségét is. A feketeribizli jótékony hatással lehet a vérkeringésre, és elősegítheti a szív-és érrendszer egészségét. 

Hasonló termékek
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kutyori prémium feketeribizli lekvár 230 g
Kutyori prémium feketeribizli lekvár 230 g
1 290 Ft /db
Belépés
vagy
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok