Miért válaszd a Kutyori prémium lekvárokat?
- Kivételesen magas gyümölcstartalommal -70%– készülő lekvárok
- Friss, ropogós gyümöldarabok – mintha csak most szedtük volna.
- Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
- Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, csak a gyümölcs természetes íze köszön vissza az üvegben
- Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.
Prémium lekvárok felhasználási tippjei:
- Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, pirítóssal, kaláccsal
- Ízesítsd meg kedvenc süteményed
- Keverd natúr joghurthoz
- Fogyaszd csak magában, ha nassolnál valamitesti nassolni valóként
- Kínáld sajtok, vagy sültek mellé, a gyümölcsdarabok új szintre emelik a megszokott ízeket.
Összetevők: Feketeribizli (70 %), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
Energia: |
686 kJ /162 kcal |
Zsír: |
0,3 g |
-amelyből telített zsírsavak: |
<0,1 g |
Szénhidrát: |
37 g |
-amelyből cukrok: |
32 g |
Rost: |
3,5 g |
Fehérje: |
1,0 g |
Só: |
<0,01 g |
Fedezd fel a lekvár új arcát- receptötletek
Feketeribizlis kevert süti joghurttal
Hozzávalók (kb. 20×30 cm-es tepsihez):
- 3 tojás
- 15 dkg cukor vagy édesítő
- 1 dl olaj
- 2 dl natúr joghurt
- 25 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 5–6 evőkanál prémium feketeribizli lekvár
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat és joghurtot. Belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet, majd a masszát tepsibe simítjuk. A tetejére kanállal rácsorgatjuk a feketeribizli lekvárt, és egy villa hegyével enyhén elhúzogatjuk (márványos mintához). 180 °C-on kb. 30 percig sütjük.
Tudtad?
A feketeribizli egy igazi tápanyagbomba és számos pozitív hatása van a szervezetre. Rendkívül gazdag C-vitaminban- akár négyszer annyit is tartalmazhat, mint a narancs- így erősíti az immunrendszert és támogatja a szervezet természetes védekezőképességét.
Antioxidánsai, például az antocianinok segítenek a sejtek védelmében, csökkentik a gyulladást és javítják a szem egészségét is. A feketeribizli jótékony hatással lehet a vérkeringésre, és elősegítheti a szív-és érrendszer egészségét.