- Valódi szilvából készült Prémium lekvár
- Magas rosttartalom
- Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum fűszeres szilva lekvár
A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.
Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.
A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.
Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.
A Kutyori-Konyha elsőszámú különlegessége a valódi hagyományos eljárással készített, sűrített fahéjas szilvalekvár valóban sütésálló lekvár.
Főbb jellemzői
- A nemes szilva vagy európai szilva a rózsafélék családján belül a Prunus nemzetségbe tartozó fa
- Csonthéjas termése fontos gyümölcs, termesztése jelentős.
- Kitűnő lekvártkészítenek belőle a téli hónapokra, de befőzésre is alkalmas.
- A hullott szilvából készítik a hungarikumnakszámító szilvapálinkát, és a szilva adja a legjobb aszalványt.
- A zamatos, húsos, lédús szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, ám vitaminokban, ásványokban és más összetevőkben gazdag, amik hozzájárulnak az ideális egészség fenntartásához.
- A szilvát hashajtóként használják, mert köztudott, hogy a benne lévő olyan összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben.
- Gazdag olyan B vitamin komplexekben, mint a niacin, a B6-vitamin és a pantoténsav, ezek együtt elősegítik a szervezetben a proteinek és a zsírok anyagcseréjét.
Elkészítés és felhasználás
A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja
A szilvát egy erre speciálisan kialakított készülékkel felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása
Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
- Kézműves termékek
- Prémium minőség
- 70%-os gyümölcstartalom
- Hagyományos receptúra
- Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
- Több tíz éves tapasztalat
- Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
- Magyar termék
- Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele
Szilva (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%
A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei
Kóstolja meg
Ügyfélszolgálat elérhetősége
Szállítási mód
Megrendelés