Miért válaszd a Kutyori prémium lekvárokat?
- Kivételesen magas gyümölcstartalommal -70%– készülő lekvárok
- Friss, ropogós gyümöldarabok – mintha csak most szedtük volna.
- Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
- Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, csak a gyümölcs természetes íze köszön vissza az üvegben
- Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.
Prémium lekvárok felhasználási tippjei:
- Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, pirítóssal, kaláccsal
- Ízesítsd meg kedvenc süteményed
- Keverd natúr joghurthoz
- Fogyaszd csak magában, ha nassolnál valamitesti nassolni valóként
- Kínáld sajtok, vagy sültek mellé, a gyümölcsdarabok új szintre emelik a megszokott ízeket.
Összetevők: Kajszibarack (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
Energia: |
602 kJ /142 kcal |
Zsír: |
0,5 g |
-amelyből telített zsírsavak: |
<0,1 g |
Szénhidrát: |
33 g |
-amelyből cukrok: |
31 g |
Rost: |
1,5 g |
Fehérje: |
1,0 g |
Só: |
<0,01 g |
Fedezd fel a lekvár új arcát- receptötletek
Kajszibarackos túrótáska leveles tésztából
Hozzávalók (8 darabhoz):
- 1 csomag kész, nyújtott leveles tészta
- 25 dkg túró
- 1 tojássárgája
- 1 evőkanál búzadara
- 1 teáskanál vaníliás cukor
- prémium kajszibarack lekvár
- 1 tojás a kenéshez
Elkészítés:
A túrót elkeverjük a tojássárgájával, búzadarával és vaníliás cukorral. A tésztát 8 négyzetre vágjuk, mindegyik közepére teszünk egy evőkanál túrót és 1 teáskanál lekvárt. Háromszögbe vagy borítékba hajtjuk, a széleket lenyomkodjuk, majd lekenjük felvert tojással. 180 °C-on 20–25 percig sütjük.
Tudtad?
A kajszibarak kíváló forrása a béta-karotinnak, ami egy erős antioxidáns. A béta- karotin a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin elengedhetetlen a szem egészségéhez, különösen a jó látás fenntartásához, valamint a bőr, a nyálkahártyák és az immunrendszer megfelelő működéséhez. A béta-karotin segíthet a sejtkárosodások megelőzésében, így csökkentheti bizonyos krónikus betegségek kialakulásának kockázatát. Emellett gyulladáscsökkentő hatású is és hozzájárulhat a bőr fiatalosabb megjelenéséhez.