Miért válaszd a Kutyori-Konyha ketchupjait?
- Valódi paradicsomból készül, így a ketchup megőrzi a gyümölcs természetes zamatát.
- Kézműves eljárással,hagyományos módon készítjük– nincs benne semmi, ami nem oda való.
- Magas rost- és vitamintartalommal rendelkező paradicsom az alapja
- A lágy, édes ízvilágot gondosan válogatott fűszerek egészítik ki – mesterséges aromák nélkül.
- Az egész család örömmel fogyasztja, különösen a kisebbek – garantáltan nem marad meg a tányér szélén!
Kethupok felhasználási javaslatai:
- Klasszikusan finom: hasábburgonya, rántott sajt, sült hagyma mellé.
- Kenyérre, melegszendvicsre kenve is ízletes.
- Remek alap hamburger- vagy hot dog szószhoz, akár pizzaszószként is megállja a helyét.
- Egy kanállal bolognai szószba keverve mélyebb ízvilágot ad a tésztának.
- Gyerekbarát mártogatós, ha zöldségevésre szeretnéd ösztönözni a kicsiket.
Összetevők: Paradicsom,ivóvíz, kristálycukor, vöröshagyma, tápióka keményítő, étkezési só, ételecet, fokhagyma, fűszerek (oregano, bazsalikom, őrölt fehér bors, őrölt fekete bors, majoranna, szegfűszeg)
100 g termékhez 160 g paradicsomból készült.
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben:
Energia:552 kJ/130,5 kcal
Zsír: 0,2 g
amelyből telített zsírsavak: <0,1 g
Szénhidrát: 30 g
amelyből cukrok: 28 g
Rost: 1,3 g
Fehérje: 1,4 g
Só: 1,6 g
Tudtad?
Az olasz konyha illatos kedvencei – bazsalikom és oregánó – nemcsak az ízlelőbimbókat kényeztetik, de a szervezetnek is jót tesznek!
A bazsalikom természetes gyulladáscsökkentő, antibakteriális és nyugtató hatású fűszernövény, amely segíthet az emésztés támogatásában és a stressz csökkentésében is.
Az oregánó igazi antioxidáns-bomba – gazdag polifenolokban és illóolajokban, amelyek hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a gyulladások mérsékléséhez, és még a megfázásos időszakban is hasznos társ lehet.