Miért válaszd a Kutyori-Konyha ketchupjait?
- Valódi paradicsomból készül, így a ketchup megőrzi a gyümölcs természetes zamatát.
- Kézműves eljárással,hagyományos módon készítjük– nincs benne semmi, ami nem oda való.
- Magas rost- és vitamintartalommal rendelkező paradicsom az alapja
- A lágy, édes ízvilágot gondosan válogatott fűszerek egészítik ki – mesterséges aromák nélkül.
- Az egész család örömmel fogyasztja, különösen a kisebbek – garantáltan nem marad meg a tányér szélén!
Kethupok felhasználási javaslatai:
- Klasszikusan finom: hasábburgonya, rántott sajt, sült hagyma mellé.
- Kenyérre, melegszendvicsre kenve is ízletes.
- Remek alap hamburger- vagy hot dog szószhoz, akár pizzaszószként is megállja a helyét.
- Egy kanállal bolognai szószba keverve mélyebb ízvilágot ad a tésztának.
- Gyerekbarát mártogatós, ha zöldségevésre szeretnéd ösztönözni a kicsiket.
Összetevők: Paradicsom,ivóvíz, kristálycukor, vöröshagyma, tápióka keményítő, étkezési só, ételecet, fokhagyma, fűszerek (oregano, bazsalikom, őrölt fehér bors, őrölt fekete bors, majoranna, szegfűszeg)
100 g termékhez 160 g paradicsomból készült.
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
Energia: |
552 kJ/ 130,5 kcal |
Zsír: |
0,2 g |
-amelyből telített zsírsavak: |
<0,1 g |
Szénhidrát: |
30 g |
-amelyből cukrok: |
28 g |
Rost: |
1,3 g |
Fehérje: |
1,4 g |
Só: |
1,6 g |
Fedezd fel a ketchupok új arcát- receptötletek
Mediterrán zöldséges rakottas
Hozzávalók:
- 1 padlizsán
- 1 cukkini
- 1 kápia paprika
- 1 fej lilahagyma
- 2-3 evőkanál fűszeres ketchup
- Reszelt sajt, kevés olívaolaj
Elkészítés:
Szeleteld fel a zöldségeket, és rétegezd őket egy kisebb tepsibe. Minden rétegre kanalazz kevés fűszeres ketchupot, majd a tetejére sajtot. Süsd 180 °C-on kb. 30 percig. Vegetáriánus főételként is megállja a helyét, de köretként hús mellé is kiváló.
Tudtad?
Az olasz konyha illatos kedvencei – bazsalikom és oregánó – nemcsak az ízlelőbimbókat kényeztetik, de a szervezetnek is jót tesznek!
A bazsalikom természetes gyulladáscsökkentő, antibakteriális és nyugtató hatású fűszernövény, amely segíthet az emésztés támogatásában és a stressz csökkentésében is.
Az oregánó igazi antioxidáns-bomba – gazdag polifenolokban és illóolajokban, amelyek hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a gyulladások mérsékléséhez, és még a megfázásos időszakban is hasznos társ lehet.