Miért válaszd a Kutyori prémium szörpöt?
- Magas gyümölcstartalom – valódi gyümölcsből, nem koncentrátumból
- Hagyományos ízvilág, amit az egész család szeretni fog
- A prémium jelző nálunk nem csupán ígéret – szörpjeink megfelelnek a vonatkozó minőségi előírásoknak
- Mesterséges színezék és aroma nélkül – csak a gyümölcs természetes íze
- Tartósítószermentes – kíméletes hőkezeléssel tartósítjuk. Felbontás után viszont hűtőben kell tárolni.
- A Kutyori-Konyha szörpjeiben a gyümölcsök valódi, harmonikus ízvilága dominál – kompromisszumok nélkül.
Prémium gyümölcsszörpök felhasználási tippjei:
- Hígítsd 1:8 arányban vízzel vagy szódával, és élvezd hűsítő italként
- Használd jégkásához, jégnyalókához vagy koktél alapként
- Télen kiváló fekete- vagy gyümölcsteák ízesítésére
- Remek öntet fagylalthoz, palacsintához, süteményekhez
Összetevők: Meggy (50%), kristálycukor, ivóvíz, citromlé (sűrítményből visszahígítva)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:1011 kJ/238 kcal
Zsír: 0,2 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 58 g
amelyből cukrok: 56 g
Rost: 0,9 g
Fehérje: 0,6 g
Só: <0,01 g
Az ünnepek közeledtével te is szívesen ajándékoznál Prémium szörp termékkekből álló ajándékcsomagot? Keresd őket webshopunkon, az alábbi linkre kattintva: Ajándékcsomagok
Tipp: Kísérletezz bátran az ízekkel! Kombináld prémium szörpjeinket esszencia szirupjainkkal, és alkoss saját, egyedi italokat otthon!
Fedezd fel a szörp új arcát- receptötletek
Meggyes gin-tonik
Hozzávalók: 1 evőkanál meggyszörp, 4 cl gin, tonikvíz, limekarika, jég
Elkészítés: Töltsd tele a poharat jéggel, öntsd rá a gint és a szörpöt, majd töltsd fel tonikvízzel. Díszítsd limekarikával.
Meggyes öntet sültek mellé
Hozzávalók: 1 evőkanál meggy szörp, 1 teáskanál balzsamecet, kevés víz
Elkészítés: Forrald össze a hozzávalókat és öntsd a már elkészült sült húsra.
Tudtad?
Gazdag A-vitaminban, B1-és B2- vitaminokban, ásványi anyagok közül kiemelkedő kálium- és vastartalma. Antioxidánsok közül antocián vegyületekben gazdag, de flavonoid tartalma is kiemelkedő. Emellett gazdag amigdalinban és csersavban.
A gyümölcs fogyasztásával számos pozitív egészségügyi hatást érhetünk el. Serkenti az idegek működését, nagyobb mennyiségben való fogyasztása hozzájárulhat a könnyebb emésztéshez.
Vízhajtó, így fogyasztása serkenti a veseműködést. Vérszegénység ellen is kiváló.