Miért válaszd a Kutyori prémium szörpöt?
- Magas gyümölcstartalom – valódi gyümölcsből, nem koncentrátumból
- Hagyományos ízvilág, amit az egész család szeretni fog
- A prémium jelző nálunk nem csupán ígéret – szörpjeink megfelelnek a vonatkozó minőségi előírásoknak
- Mesterséges színezék és aroma nélkül – csak a gyümölcs természetes íze
- Tartósítószermentes – kíméletes hőkezeléssel tartósítjuk. Felbontás után viszont hűtőben kell tárolni.
- A Kutyori-Konyha szörpjeiben a gyümölcsök valódi, harmonikus ízvilága dominál – kompromisszumok nélkül.
Prémium gyümölcsszörpök felhasználási tippjei:
- Hígítsd 1:8 arányban vízzel vagy szódával, és élvezd hűsítő italként
- Használd jégkásához, jégnyalókához vagy koktél alapként
- Télen kiváló fekete- vagy gyümölcsteák ízesítésére
- Remek öntet fagylalthoz, palacsintához, süteményekhez
Összetevők: Szilva (50%), kristálycukor, ivóvíz, citromlé (sűrítményből visszahígítva)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia: |
1007 kJ /237 kcal |
Zsír: |
0,2 g |
-amelyből telített zsírsavak: |
<0,1 g |
Szénhidrát: |
58 g |
-amelyből cukrok: |
57 g |
Rost: |
0,8 g |
Fehérje: |
0,4 g |
Só: |
<0,01 g |
Fedezd fel a szörp új arcát- receptötletek
Szilvás mártogatós
Hozzávalók:
- 10 dkg natúr krémsajt
- 1 evőkanál prémium szilva szörp
- csipet fahéj és bors
- dió a tetejére
Elkészítés:
Keverd simára a hozzávalókat, tedd kis tálkába, szórd meg maggal. Nem túl édes, nem túl sós – kiváló kekszekre, pirítósra kenve.
Az ünnepek közeledtével te is szívesen ajándékoznál Prémium szörp termékkekből álló ajándékcsomagot? Keresd őket webshopunkon, az alábbi linkre kattintva: Ajándékcsomagok
Tipp: Kísérletezz bátran az ízekkel! Kombináld prémium szörpjeinket esszencia szirupjainkkal, és alkoss saját, egyedi italokat otthon!
Tudtad?
A szilva jellegéből adódóan magas vitamintartalmú gyümölcs. A szilva kiváló C-vitamin forrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban. A szilva hashajtó hatású, a benne lévő olyan összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben.