Bársonyos nyáríz egy csipetnyi eleganciával. A Kutyori-Konyha prémium vaníliás őszibarack lekvárja a napérlelte barack édes zamatát és a vanília finom illatát ötvözi.Különleges, mégis ismerős ízvilág, amely feldobja a reggelit, süteményeket vagy akár egy kocka sajtot is. Egy kanál, és visszarepít a nyárba.

Kutyori prémium vaníliás őszibarack lekvár 230 g

Cikkszám: 
5999887518188
Termékcsalád: Kutyori Konyha Prémium
Elérhetőség: Raktáron
Szállítás várható napja: 2025.08.14
Gyümölcstartalom: 70%
Kiemelt tulajdonságok: Magas gyümölcstartalom, Színezék- és aroma mentes, Tartósítószer mentes, Édesítőszer nélkül
Szállítási költség: 990 ft-tól
1 190 Ft /db
Egységár: 5 174 Ft /kg
Raktáron
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Adatok
Tömeg:
390 g/db
Részletek

Miért válaszd a Kutyori prémium lekvárokat? 

  • Kivételesen magas gyümölcstartalommal -70%– készülő lekvárok
  • Friss, ropogós gyümöldarabok – mintha csak most szedtük volna.
  • Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
  • Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, csak a gyümölcs természetes íze köszön vissza az üvegben
  • Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.

                         Prémium lekvárok felhasználási tippjei:

  • Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, pirítóssal, kaláccsal
  • Ízesítsd meg kedvenc süteményed
  • Keverd natúr joghurthoz
  • Fogyaszd csak magában, ha nassolnál valamitesti nassolni valóként
  • Kínáld sajtok, vagy sültek mellé, a gyümölcsdarabok új szintre emelik a megszokott ízeket.

Összetevők: Őszibarack (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin, vanília ( 0,01 %)

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:

Energia: 599 kJ /141 kcal
Zsír: 0,3 g 
-amelyből telített zsírsavak: <0,1 g 
Szénhidrát: 33 g
-amelyből cukrok: 31 g
Rost: 1,8 g 
Fehérje: 0,7 g 
Só: <0,01 g 

Fedezd fel a lekvár új arcát- receptötletek

Vaníliás őszibarackos tejbegríz tepsiben 

Hozzávalók (kb. 20×30 cm-es tepsihez):

  • 1 liter tej
  • 10 dkg búzadara
  • 1 evőkanál cukor vagy édesítő
  • 1 teáskanál vaníliás cukor
  • 1 tojás
  • 6–8 evőkanál prémium vaníliás őszibarack lekvár
  • kevés vaj a tepsi kikenéséhez

Elkészítés:
A tejből, búzadarából, cukorból és vaníliás cukorból sűrű tejbegrízt főzünk. Kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a tojást. Vajjal kikent tepsibe simítjuk, a tetejére kanállal rápöttyözzük a lekvárt, majd kanál hátával kissé elhúzogatjuk.
180 °C-on kb. 25 percig sütjük, míg kissé megpirul a teteje.

Tudtad?

Az őszibarack nemcsak finom és lédús gyümölcs, hanem számos egészségügyi előnyt is kínál. Gazdag A- és C-vitaminban, amelyek támogatják az immunrendszert, javítják a bőr állapotát és segítik a sejtregenerációt. Magas víztartalma miatt kiválóan hidratál, különösen a nyári melegben. Rosttartalma elősegíti az emésztéstés a bélrendszer egészséges működését. Emellett antioxidánsai (mint a polifenolok) segítenek a gyulladások csökkentésében és a sejtek védelmében. 

Hasonló termékek
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kutyori prémium vaníliás őszibarack lekvár 230 g
Kutyori prémium vaníliás őszibarack lekvár 230 g
1 190 Ft /db
Belépés
vagy
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok