Miért válaszd a Kutyorikum alkoholos lekvárokat?
- Magas gyümölcstartalom – intenzív, természetes, gyümölcsös ízélmény.
- Különleges ízkombinációk – prémium gyümölcsök és válogatott alkohol párosítása.
- Különleges ízvilág – valódi alkohollal készül.
- Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
- Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, így a gyümölcs, fűszerek és az alkohol természetes íze köszön vissza az üvegben
- Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.
Kutyorikum alkoholos lekvárok felhasználási tippjei:
- Reggeli pirítósra vagy friss péksüteményre kenve.
- Sajttál mellé – különösen camembert, brie vagy érlelt sajtokkal.
- Palacsintába, gofriba vagy amerikai palacsintára.
- Pohárkrémek, torták, piskóták rétegezéséhez.
- Fagylaltöntetként, egy kis kókuszreszelékkel megszórva.
- Kanalazd csak úgy magába
- Elegáns megjelenésével kíváló ajándék
Összetevők: Ananász (70%), kristálycukor, ivóvíz, rum (3%), kókuszreszelék, sűrítő anyag: gyümölcspektin, citromlé
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
Energia: |
662 kJ /156 kcal |
Zsír: |
0,8 g |
-amelyből telített zsírsavak: |
<0,5 g |
Szénhidrát: |
35 g |
-amelyből cukrok: |
32 g |
Rost: |
0,7 g |
Fehérje: |
0,4 g |
Só: |
<0,01 g |
Fedezd fel a Kutyorikum-alkoholos lekvár új arcát- receptötletek
Pina colada pohárdesszert
Elkészítés:
Egy pohár aljára kanalazz két evőkanál Pina Colada lekvárt. Rétegezz rá görög joghurtot vagy mascarponekrémet, majd újra lekvárt. A tetejére szórj pirított kókuszchips-et és friss ananászdarabokat. Az ízek és a textúrák kombinációja trópusi desszertélményt nyújt – sütés nélkül, percek alatt elkészíthető.
Tudtad?
A Pina Colada 1954-ben vált Puerto Rico nemzeti italává, és azóta a trópusi koktélok királynőjeként emlegetik. Ezt a lekvárt úgy alkottuk meg, hogy minden kanál felidézze a híres koktél egzotikus ízeit – és valódi rum is van benne, így az élmény teljes.