KUTYORI KAJSZIBARACKLEKVÁR

ÚJ
KUTYORI KAJSZIBARACKLEKVÁR
KUTYORI KAJSZIBARACKLEKVÁR
KUTYORI KAJSZIBARACKLEKVÁR
KUTYORI KAJSZIBARACKLEKVÁR

A Kutyori-Konyha kajszibarack lekvár, a prémium lekvárcsalád egyik klasszikus tagja. Nagyon finom krémes állagát a valódi kajszibarack darabok teszik egyedivé. 70%-os gyümölcstartalma és magas rosstartalma lehetővé teszi, hogy akár gyümölcspép helyettesítésre is használjuk desszertek esetében. 

Márka:
Kutyori Konyha
Termékcsalád:
Kutyori Konyha Prémium
Súly (kg):
0.5
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítás várható napja:
2019.12.10
450 Ft
Egységár: 1 957 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

k

     

  • Valódi kajszibarackból készült Prémium lekvár
  • Magas rosttartalom
  • Valódi gyümölcsdarabok


  


 

Kutyori -Konyha Prémum kajszibarack lekvár

A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.

Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.

A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.

Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.

Ki ne szeretné az igazán zamatos és valódi magyar különlegességnek számító kajszibarackot. hagyományos receptúrával készült prémium Kutyori lekvár minden felhasználót rabul ejt.


 

 Főbb jellemzői

 

  • A rózsafélék(Rosaceae) családjába tartozó 4–8 m magasra is megnövő fa levelei, rendszerint szíves vállból széles tojás alakúak, kihegyezettek, 2–3-szorosan fűrészesek. Virágai a levelek kifejlődése előtt nyílnak, fehérek, vagy halványpirosak.
  • Magyarországon a török hódoltság ideje óta termesztik
  • sárgabarack az egyik legértékesebb, legsokoldalúbban hasznosítható gyümölcsünk. A cukor (5-30%) és savtartalom (0,3-2,6%) harmóniája intenzív aromával párosul. A gyümölcsök magas rosttartalma kedvező étrendi hatású. 
  • Gyümölcse felhasználható nyersen vagy kifacsarva gyümölcsléként fogyasztva. Aszalva megtartja vitamin- és tápanyagtartalmát.Befőttnek, dzsemnek, lekvárnak, illetve a mélyhűtéssel tartósított gyümölcsöt, sütemények, torták, gyümölcsbólék ízesítéséhez használják, de pálinkakészítésére is kiválóan alkalmas.


  

 

Elkészítés és felhasználás

 

A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja

 

A kajszibarackot egy erre speciálisan kialakított készülékkel felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.

 

 

 


 

A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása

 

 

Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.

 

 


 

Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár

 

  • Kézműves termékek

 

  • Prémium minőség

 

  • 70%-os gyümölcstartalom

 

  • Hagyományos receptúra

 

  • Magas élelmiszerbiztonsági követelmények

 

  • Több tíz éves tapasztalat

 

  • Magas rost- és vitamintartalmú készítmények

 

  • Magyar termék

 

  • Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást

 

 

 


A prémium gyümölcslekvár összetétele

 

Kajszibarack (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%

 

 


 A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei

 

 


Kóstolja meg

Ügyfélszolgálat elérhetősége

 

Szállítási mód

 

Megrendelés

 

Adatok
Cikkszám
5999887518010
Státusz
ÚJ    
Tömeg
230 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés