Miért válaszd a Kutyori prémium lekvárokat?
- Kivételesen magas gyümölcstartalommal -70%– készülő lekvárok
- Friss, ropogós gyümöldarabok – mintha csak most szedtük volna.
- Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
- Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, csak a gyümölcs természetes íze köszön vissza az üvegben
- Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.
Prémium lekvárok felhasználási tippjei:
- Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, pirítóssal, kaláccsal
- Ízesítsd meg kedvenc süteményed
- Keverd natúr joghurthoz
- Fogyaszd csak magában, ha nassolnál valamitesti nassolni valóként
- Kínáld sajtok, vagy sültek mellé, a gyümölcsdarabok új szintre emelik a megszokott ízeket.
Összetevők: Kajszibarack (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:602 kJ/142 kcal
Zsír: 0,5 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 33 g
amelyből cukrok: 31 g
Rost: 1,5 g
Fehérje: 1,0 g
Só: <0,01 g
Tudtad?
A kajszibarak kíváló forrása a béta-karotinnak, ami egy erős antioxidáns. A béta- karotin a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin elengedhetetlen a szem egészségéhez, különösen a jó látás fenntartásához, valamint a bőr, a nyálkahártyák és az immunrendszer megfelelő működéséhez. A béta-karotin segíthet a sejtkárosodások megelőzésében, így csökkentheti bizonyos krónikus betegségek kialakulásának kockázatát. Emellett gyulladáscsökkentő hatású is és hozzájárulhat a bőr fiatalosabb megjelenéséhez.