Miért válaszd a Kutyori prémium lekvárokat?
- Kivételesen magas gyümölcstartalommal -70%– készülő lekvárok
- Friss, ropogós gyümöldarabok – mintha csak most szedtük volna.
- Tartósítószermentes- hőkezelésel tartósítjuk termékeinket, így felbontás után hűtőben kell tárolni őket.
- Nem tartalmaznak a termékek aromát, színezéket, mesterséges adalékanyagokat – a természetes ízek hívei vagyunk, csak a gyümölcs természetes íze köszön vissza az üvegben
- Hagyományos eljárással készült – gondos munka minden üvegben.
Prémium lekvárok felhasználási tippjei:
- Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, pirítóssal, kaláccsal
- Ízesítsd meg kedvenc süteményed
- Keverd natúr joghurthoz
- Fogyaszd csak magában, ha nassolnál valamitesti nassolni valóként
- Kínáld sajtok, vagy sültek mellé, a gyümölcsdarabok új szintre emelik a megszokott ízeket.
Összetevők: Ananász (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:615 kJ/145 kcal
Zsír: 0,2 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 35 g
amelyből cukrok: 32 g
Rost: 0,9 g
Fehérje: 0,3 g
Só: <0,01 g
Tudtad?
Az ananász az egyik leggyakrabban fogyasztott déligyümölcs. Különleges, finom íze mellett sokféle jótékony hatása van. Fogyasztásával hozzájárulunk a napi folyadékbevitelhez. Legértékesenn hatóanyaga a bromelin nevű enzim. Ez az enzim javítja az emésztési folyamatokat, a fehérjék bontásának gyorsításával.
Emelett magas C-vitamin tartalmának köszönhetően javítja az általános közérzetet, pozitívan hat az immunrendszerre. Nyomelemek közül mangánban gazdag. Az ananászt használják fogyókúrák alkalmával is mivel alacsony a kalóriatartalma, és csökkenti az édesség utáni vágyat.