KUTYORI CSOKOLÁDÉS EPERLEKVÁR

ÚJ
KUTYORI CSOKOLÁDÉS EPERLEKVÁR
KUTYORI CSOKOLÁDÉS EPERLEKVÁR
KUTYORI CSOKOLÁDÉS EPERLEKVÁR
KUTYORI CSOKOLÁDÉS EPERLEKVÁR

A Kutyori-Konyha csokoládés eper lekvár valódi eper darabokkal készül. 70%-os gyümölcstartalma mellett valódi Belga csokoládéval ízesített. 

Márka:
Kutyori Konyha
Termékcsalád:
Kutyori Konyha Prémium
Súly (kg):
0.5
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítás várható napja:
2019.10.25
500 Ft
Egységár: 2 174 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

   

  • Valódi eperből készült Prémium lekvár
  • Magas rosttartalom
  • Valódi gyümölcsdarabok

 

Kutyori -Konyha Prémum csokoládés eper lekvár

A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.

Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.

A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.

Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.

 

Az epret az egész világon termesztik, könnyű alkalmazkodása miatt. Évelő növény, amely erősíti az immunrendszert és a benne levő antioxidánsoknak köszönhetően meggátolja a szürkehályog kialakulását.

 


 

 Főbb jellemzői

 

  • Remek C-vitamin forrás, amely erősíti az immunrendszert. A C-vitamin segíti a kollagéntermelést, amely a rugalmas bőrgaranciája.
  • Az eper gyulladáscsökkentő gyümölcs, amely felveszi a harcot a rossz koleszterinnel szemben. Továbbá vérnyomáscsökkentő szereppel is bír.
  • Az eper palánták 4 évig teremnek, évelő növény.
  • A virágok megtermékenyülését követően 26-30 nap múlva érik be a termés.
  • eper alak- és formagazdag növény. Kitűnő ízű nyersen és feldolgozva is. Gyümölcsbort, bólét, dzsemet, szörpöt készítenek az eperből.
  • A belga étcsokoládé, pörkölt kakaóbabból készül. Már az aztékok is örömmel fogyasztották a csokoládét. A maják a kakaóbabot fizetőeszközként is felhasználták. Úgy tartották, hogy egyetlen pohár egy egész napra élénkítő hatást fejt ki fogyasztó számára. A kakaóbabot október és március között szüretelik. A trópusi klímán magától erjed, a kakaóbabot fermentálják. Ezt követően kiszárítják, majd megpörkölik a kakaóbabokat. Ezután a szemeket megőrölik, majd kakaóvajat és kakaóport készítenek belőle, majd temperálással és sajtolással elkészül a csokoládé.  

Elkészítés és felhasználás

 

A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja

 

Az epret megmossuk és lekvárrá főzzük, az édesítéshez kristálycukrot használunk, belga csokoládéval ízesítjük. A folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A szavatossági idő a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.

 

 

 


 

A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása

 

 

Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.

 

 


 

Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár

 

  • Kézműves termékek

 

  • Prémium minőség

 

  • 70%-os gyümölcstartalom

 

  • Hagyományos receptúra

 

  • Magas élelmiszerbiztonsági követelmények

 

  • Több tíz éves tapasztalat

 

  • Magas rost- és vitamintartalmú készítmények

 

  • Magyar termék

 

  • Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást

 

 

 


A prémium gyümölcslekvár összetétele

 

Eper (70%), kristálycukor, étcsokoládé (10%) (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin vagy repcemag lecitin, természetes vanília aroma) ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%

 

 


 A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei

 

 


Kóstolja meg

Ügyfélszolgálat elérhetősége

 

Szállítási mód

 

Megrendelés

Adatok
Cikkszám
5999887518126
Státusz
ÚJ    
Tömeg
230 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés